Bleu Roy
Bleu Roy

Intro

Welkom in de wereld,
van Bleu Roy.

Bleu-Roy is een 100% Belgisch assortiment van diervoeding en supplementen voor jouw paarden.

Of je nu sportruiter, hobby ruiter, stallen eigenaar of fokker bent, we hebben specifieke formules ontwikkeld om het best aan jouw behoeften en aan die van jouw paarden te beantwoorden.

Bleu-Roy is ook een mooi verhaal dat in 2015 ontstaan is uit van onze liefde voor paarden en paardensporten gecombineerd met de kennis van verschillende experts, namelijk voedingskundigen, veeartsen en voedingstechnici.

Bleu-Roy is bovendien een modern en dynamisch team dat milieubewust is en dat de voorkeur geeft aan producten van eigen bodem en aan grondstoffen van topkwaliteit.

Bleu-Roy is daarnast ook een flexibele dienst. Onze mensen staan altijd klaar om jullie de beste raad te geven en om optimaal aan jouw verwachtingen te beantwoorden.
Bleu-Roy is ook een team van overtuigde ruiters die ons op nationale en internationale wedstrijden vertegenwoordigen met paarden die uitsluitend gevoed zijn met onze voedingsproducten en onze supplementen.Het is tenslotte een mooi menselijk avontuur waar erbaring en kennis constant uitgewisseld en verbeterd worden.
Bij Bleu-Roy, paarden is onze passie, hun welzijn onze drijfvee!
Welkom in de wereld van Bleu-Roy.
Producten
complements-et-aliments-pour-chevaux-bleu-roy
Producten
BleuRoy-Textile-Belgique
Producten

Onze paradepaardjes

49.95 127.20 

45.95 124.20 

Happy horses & happy owners!

In Bost zijn het niet enkel de wedstrijdpaarden van Giel die in vorm blijven dankzij Bleu-Roy. Al onze pensionpaarden krijgen dagelijks een aan hun noden aangepaste portie B-Active, indien nodig aangevuld met supplementen. En of ze zich goed in hun vel voelen! Oordeel zelf maar… Happy horses & happy owners!
Sofie, Boutersem

Bedankt Bleu-Roy

We geven aan onze paarden de  Bleu-Roy supplementen die ze nodig hebben… Het is altijd een plezier om de rantsoenen klaar te maken zodat de supplementen lekker ruiken… dat maakt de maaltijden smakelijk en onze paarden staan in topvorm.
Bedankt Bleu-Roy voor de super producten ontwikkeld voor het welzijn van onze paarden…
Anne, Borgworm

Onze Ruiters

Contact

Wil je ons te schrijven?

    Door dit formulier te zenden, gaat u er akkoord mee dat Bleu-Roy de verzamelde gegevens onderhoudt en gebruikt om uw verzoek te verwerken


    Copyright 2020 © Bleu Roy | Website creatie Nelty