Een betere beweging

De leden van onze paarden werken hard. Er zijn voedingssupplementen ter ondersteuning en bescherming van gewrichten, kraakbeen en pezen of om de paarden die pijnlijke gewrichten hebben of die moeilijkheden met de beweging hebben te verlichten.

B-Flex

Geconcentreerde formule van glucosamine, chondroïtine en beta-glucannen. Ondersteunt en beschermt de gewrichten, het kraakbeen en de pezen in periodes van inspanning. Geeft meer bewegingsvermogen.

Bekijk productblad

B-Harpago

Aanvullend voeder op basis van harpagophytum (duivelsklauw) en vitamine C voor gewrichten en soepelere bewegingen. Natuurlijke ontstekingsremmend. Verlicht pijnlijke gewrichten. Ideaal voor paarden die van arthrosis lijden.

Bekijk productblad

L-Comfort

Vloeibaar product  sous forme liquide op basis van 5 kruidenextracten (kurkuma, boswellia serrata, brandnetel, gember, yucca) voor de algemene comfort van het paard dankzij de krachtige antioxiderende eigenschappen.

Bekijk productblad

Hoe kunnen wij u helpen?

Hebt u advies nodig? Wij staan tot uw beschikking om u te informeren en u te helpen het juiste voedsel of product te kiezen dat het beste bij uw paard past.

    Door dit formulier te zenden, gaat u er akkoord mee dat Bleu-Roy de verzamelde gegevens onderhoudt en gebruikt om uw verzoek te verwerken

    .