Maagzweren, gevoelige spijsvertering

Wist u dat 45 tot 60% van de sportpaarden last heeft van zweren? Bleu-Roy heeft voor hen een specifiek gamma voor hun maagcomfort ontwikkeld.

B-Gastromix

Voedingssupplement op basis van fenugriek en kleien voor het maag comfort. Het neutraliseert het zuur en beschermt de maag tegen irriaties. Het geeft meer maag comfort aan paarden die aan maagzweren lijden. Het bevordert de eetlust en helpt om terug op gewichtte komen.

Bezoek de productpagina
Ontdek ook

Bleu-Roy Gastro Protect

Zijn aangepaste formule is voor de gastro-intestinale ondersteuning van gevoelige paarden. De samenstelling is speciaal ontwikkeld voor paarden met spijsverteringstoornissen of voor paarden die aan maagzweren lijden. Gastro Protect beperkt het risico op maagproblemen en tegelijkertijd zorgen voor de nodige energie aan paarden met een matige tot intensieve fysieke activiteit. Bleu-Roy Gastro Protect neutraliseert het overtollig maagzuur en beschermt de maagwand. Ideaal voor: – Het paard met een matige tot intensieve activiteit en een verzwakt maag-darmstelsel. – Het paard dat aan maagzweren lijdt.

Bezoek de productpagina
.