Maagzweren, gevoelige spijsvertering

De spijsvertering van onze paarden is bijzonder gevoelig. Wanneer hun dieet wordt verstoord of wanneer ze onder stress of spanning staan, kan hun spijsvertering worden aangetast. De meest voorkomende problemen zijn maagzweren en koliek. Bleu-Roy heeft voor hen een reeks supplementen ontworpen om hun spijsvertering aangenamer te maken.

B-Gastromix

Voedingssupplement op basis van fenugriek en kleien voor het maag comfort. Het neutraliseert het zuur en beschermt de maag tegen irriaties. Het geeft meer maag comfort aan paarden die aan maagzweren lijden. Het bevordert de eetlust en helpt om terug op gewichtte komen.

Bezoek de productpagina

B-Flore

Poedersupplement rijk aan pre- en probioticas. Hun gecombineerde werking heeft tot doel de darmflora te versterken en te stabiliseren en de transit van het paard te verbeteren.

Bezoek de productpagina
Ontdek ook

Bleu-Roy Gastro Protect

Zijn aangepaste formule is voor de gastro-intestinale ondersteuning van gevoelige paarden. De samenstelling is speciaal ontwikkeld voor paarden met spijsverteringstoornissen of voor paarden die aan maagzweren lijden. Gastro Protect beperkt het risico op maagproblemen en tegelijkertijd zorgen voor de nodige energie aan paarden met een matige tot intensieve fysieke activiteit. Bleu-Roy Gastro Protect neutraliseert het overtollig maagzuur en beschermt de maagwand. Ideaal voor: – Het paard met een matige tot intensieve activiteit en een verzwakt maag-darmstelsel. – Het paard dat aan maagzweren lijdt.

Bezoek de productpagina

Hoe kunnen wij u helpen?

Hebt u advies nodig? Wij staan tot uw beschikking om u te informeren en u te helpen het juiste voedsel of product te kiezen dat het beste bij uw paard past.

    Door dit formulier te zenden, gaat u er akkoord mee dat Bleu-Roy de verzamelde gegevens onderhoudt en gebruikt om uw verzoek te verwerken