Meer ademhalingcomfort voor uw paard

Ademhalingsproblemen bij paarden kunnen van verschillende soorten zijn, waarvan de meest voorkomende verkoudheid, tijdelijke hoesten of allergieën zijn. Bleu-Roy heeft verschillende oplossingen om het ademhalingsstelsel van uw paard te verzorgen en het meer comfort te bieden.

B-Respi

Aanvullend voeder op basis van essentiële oliën en vitamine C ter ondersteuning van de ademhaling en de algemene immuniteit van het paard. Maakt de luchtwegen vrij, vermindert het risico op longbloedingen en versterkt de natuurlijke weerstand van het ademhalingssysteem.

Bekijk productblad

L-Airmix

Formule op basis van 14 plantenextracten ter ondersteuning van de ademhaling en de algemene immuniteit van het paard. Vooral Aanbevolen voor paarden die in stoffige omgevingen leven en hoesten of runny-neuzen.

Bekijk productblad

Hoe kunnen wij u helpen?

Hebt u advies nodig? Wij staan tot uw beschikking om u te informeren en u te helpen het juiste voedsel of product te kiezen dat het beste bij uw paard past.

    Door dit formulier te zenden, gaat u er akkoord mee dat Bleu-Roy de verzamelde gegevens onderhoudt en gebruikt om uw verzoek te verwerken

    .