Supplementen om voor hen te zorgen

Verwen uw paard met een voedingssupplement dat aangepast aan zijn behoeften is. We hebben onze producten in categorieën ingedeeld om u te helpen bij het zoeken. Bij Bleu-Roy worden onze grondstoffen zorgvuldig geselecteerd. Onze producten zijn 100% Belgisch en we garanderen u vitaminen en mineralen van hoge kwaliteit. Wij bieden een compleet assortiment om aan de specifieke behoeften van uw paarden te voldoen.

Concentratie

Een gamma voor gestressde paarden, zenuwachtig, met problemen met concentratie op een dagelijkse basis, op specifieke evenementen of tijdens wedstrijden.

Beweging

Producten om meer bewegingscomfort aan uw paarden te bieden.

Ademhaling

Voedingssupplementen ter ondersteuning van de luchtwegen van uw paarden, om tijdelijke hoesten, verkoudheid, stofallergieën te verlichten…

Hoeven, vacht, huid

Om de kwaliteit van de hoeven te verbeteren, de groei van de hoef te versnellen, de vacht en het haar glanzend en intenser van kleur te maken, de gevoelige huid te verzachten en jeuk te verminderen.

Leven nieren

Een detoxkuur om de lever en de nieren te ondersteunen, de eliminatie van toxine na intense inspanning te bevorderen, herstel bevorderen. Vooral aanbevolen bij het wisselen van seizoen (vooral in het begin van de lente, het gras rijk is.), bij overgewicht paarden, bij oudere paarden.

Merries

Aanvullend voeder voor merries die gevoelig en/of moeilijk zijn tijdens de hengstigheid. Werkt kalmerend en ondersteunt op natuurlijke wijze de hormonale cyclus. Het draagt bij aan de verbetering van twee factoren: gedrag en ongemak door pijnlijke hengstigheden.

Spieren herstel

Een assortiment om het lichaam van uw paarden te ondersteunen tijdens intensieve inspanningen of wedstrijdperiodes en hen te helpen optimaal te herstellen.

Spijsvertering, maagzweren

Een voedingssupplement om paarden die lijden aan maagzweren meer maagcomfort te bieden. Beschermt de maag en absorbeert agressieve stoffen voor de maag van gevoelige paarden, vermindert de maagzuur, stimuleert de eetlust en helpt bij het herstellen.

Vitaminen en mineralen

Een reeks van vitaminen en mineralen om de behoeften van het lichaam van uw paarden opnieuw in evenwicht te brengen. Vitaliteit kuur in geval van verminderde vorm of om te helpen de staat te hervatten.

Hoe kunnen wij u helpen?

Hebt u advies nodig? Wij staan tot uw beschikking om u te informeren en u te helpen het juiste voedsel of product te kiezen dat het beste bij uw paard past.

    Door dit formulier te zenden, gaat u er akkoord mee dat Bleu-Roy de verzamelde gegevens onderhoudt en gebruikt om uw verzoek te verwerken