Uw merrie kalmeren

Tijdens de hengstigheid, vindt u dat uw merrie ongemakkelijk of zelfs pijnlijk is? Is ze moeilijk aan het werk, in de verdediging? Is ze gestrest, gespannen en heeft moeite zich te concentreren? We hebben de oplossing om haar te verlichten.

B-Pro Mare

Aanvullend voeder voor merries die gevoelig en/of moeilijk zijn tijdens de hengstigheid. Werkt kalmerend en ondersteunt op natuurlijke wijze de hormonale cyclus. Het draagt bij aan de verbetering van twee factoren: gedrag en ongemak door pijnlijke hengstigheden.

Bekijk productblad
Ontdek ook

Bleu-Roy No Stress

Is jouw paard moeilijk dagelijks te besturen, aan te rijden of te voet? Heeft het concentratieproblemen of is het moeilijk om te werken? Dan wordt ons No Stress mengsel voor hem gemaakt! Bleu-Roy No Stress bestaat uitsluitend uit grondstoffen van zeer hoge kwaliteit en voornamelijk uit de korte keten. Ideaal voor: – Het paard dat gestrest/zenuwachtig op een dagelijkse basis is. – Het paard dat moeite zich in het werk heeft te concentreren. – Het paard dat in herstel moeilijk is te beheersen.

Bekijk productblad

Hoe kunnen wij u helpen?

Hebt u advies nodig? Wij staan tot uw beschikking om u te informeren en u te helpen het juiste voedsel of product te kiezen dat het beste bij uw paard past.

    Door dit formulier te zenden, gaat u er akkoord mee dat Bleu-Roy de verzamelde gegevens onderhoudt en gebruikt om uw verzoek te verwerken