Gestrest paard?

De concentratie verbeteren en de stress van uw paarden verminderen is een van de meest voorkomende verzoeken van onze klanten. Daarom bieden wij bij Bleu-Roy verschillende oplossingen om ze op de beste manier te helpen (en u tegelijkertijd!). U weet niet naar welk(e) product(en) u wilt gaan? Geen probleem, wij begeleiden u…

B-Calm

Doos met 5 anti-stress spuiten. Uw bondgenoot om angst te beperken en het paard gerust te stellen tijdens een wedstrijd of een stressvolle gebeurtenis zonder zijn aandacht te verminderen of zijn prestaties te schaden.

Bekijk productblad

B-Relax

Supplement in poeder. Vermindert angst en kalmeert het paard dagelijks of om een stressvolle gebeurtenis te voorkomen zonder zijn aandacht te verminderen of zijn prestaties te schaden.

Bekijk productblad

L-Focus

Vloeibare supplement. Natuurlijke formule gebaseerd op melissa officinale tegen stress, angst, nervositeit op een dagelijkse basis of ter voorkoming van een stressvolle gebeurtenis.

Bekijk productblad

B-Pro Mare

Supplement in poeder voor merries die gevoelig en/of moeilijk zijn tijdens de hengstigheid. Werkt kalmerend en ondersteunt op natuurlijke wijze de hormonale cyclus. Het draagt bij aan de verbetering van twee factoren: gedrag en ongemak door pijnlijke hengstigheden.

Bekijk productblad
Ontdek ook...

Bleu-Roy No Stress

Is jouw paard moeilijk dagelijks te besturen, aan te rijden of te voet? Heeft het concentratieproblemen of is het moeilijk om te werken? Dan wordt ons No Stress mengsel voor hem gemaakt! Bleu-Roy No Stress bestaat uitsluitend uit grondstoffen van zeer hoge kwaliteit en voornamelijk uit de korte keten. Ideaal voor: – Het paard dat gestrest/zenuwachtig op een dagelijkse basis is. – Het paard dat moeite zich in het werk heeft te concentreren. – Het paard dat in herstel moeilijk is te beheersen.

Bekijk productblad

Hoe kunnen wij u helpen?

Hebt u advies nodig? Wij staan tot uw beschikking om u te informeren en u te helpen het juiste voedsel of product te kiezen dat het beste bij uw paard past.

    Door dit formulier te zenden, gaat u er akkoord mee dat Bleu-Roy de verzamelde gegevens onderhoudt en gebruikt om uw verzoek te verwerken

    .