Vind het juiste voedsel voor jouw paard

Het voeden van je paard is essentieel. Om het juiste voedsel te kiezen is het belangrijk om rekening te houden met de behoeften van uw paard om een evenwichtig en passend rantsoen te ontwikkelen. Dit zal variëren afhankelijk van het paard, zijn activiteit of zijn manier van leven. Bij Bleu-Roy worden onze grondstoffen zorgvuldig geselecteerd. We werken vooral met granen van de korte ketel (België en Noord-Frankrijk). Ons voedsel is verrijkt met vitaminen en mineralen van hoge kwaliteit. Wij bieden een volledig assortiment om aan de specifieke behoeften van uw paarden te voldoen.

Lage tot matige activiteit

Ideaal voor: het recreatiepaard dat weinig fysieke inspanningen doet of dat met pensioen is, het paard dat op de weide leeft en een aanvullende voedingsstof nodig heeft, het paard die herstellen en die matige energie-inname vereisen.

Matige tot intesieve activiteit

Ideaal voor: het recreatie of sportpaard met een matige tot intensieve activiteit, het paard zonder specifieke behoefte dat voldoende energie nodig heeft voor matig tot intensief werk.

Spijsvertering maagzweren

Ideaal voor: het paard met matige tot intense activiteit en met een gevoelig en/of verzwakt maag-darmstelsel, het paard dat aan maagzweren lijdt.

Fokkerij

Ideaal voor: de zwangere merrie, de lacterende merrie, het groeiende veulen.

Gestrest paard

Ideaal voor: het gestreste/nerveuze paard op een dagelijkse basis, het paard dat moeite heeft zich op het werk te concentreren, het paard in herstel moeilijk te beheren.

Ouder paard

Ideaal voor: een paard dat vitaminen en mineralen niet goed assimileert en/of moeite heeft om in goede conditie te blijven met een conventioneel voedsel.

Korrels of mengsel, hoe kiezen?

Hoe kunnen wij u helpen?

Hebt u advies nodig? Wij staan tot uw beschikking om u te informeren en u te helpen het juiste voedsel of product te kiezen dat het beste bij uw paard past.

    Door dit formulier te zenden, gaat u er akkoord mee dat Bleu-Roy de verzamelde gegevens onderhoudt en gebruikt om uw verzoek te verwerken