Het verzorgen van onze oudere paarden

Naarmate ze ouder worden, worden onze paarden vaak blootgesteld aan veranderingen in hun conditie en kunnen ze geconfronteerd worden met verschillende problemen of pathologieën zoals immuniteitsproblemen, algemeen ongemak, artritis, spierstijfheid, enz. Een specifiek voedingssupplement voor het senior paard kan hen ontlasten, hun lichaam ondersteunen en hen meer comfort brengen.

L-Senior

Aanvullend voer voor het algemene comfort van het oudere paard. De formule, verrijkt met MSM, glucosamine, kurkuma, vitamine C en antioxidanten, biedt meer comfort en verbetert de immuniteit van paarden ouder dan 16 jaar, die hetzij nog in het werk hetzijn met pensioen zijn.

Bekijk productblad
Ontdek ook...

Bleu-Roy Senior

Vanaf de leeftijd van 18 jaar verandert het organisme van onze paarden en evolueren hun behoeften. Met leeftijd wordt hun spijsvertering traag en moeilijker. Voedingsstoffen, energie, vitaminen en mineralen worden minder gemakkelijk geabsorbeerd. Met de evolutie van hun tandheelheid hebben paarden soms ook moeite met het kauwen van hun voedsel. Al deze veranderingen leiden vaak tot verlies van staat en vitaliteit. Om uw paard het best bij deze veranderingen te begeleiden en het goed in zijn lichaam en in zijn hoofd te houden, heeft Bleu-Roy een high-end formule ontwikkeld die speciaal is ontworpen voor oudere paarden. Bleu-Roy Senior is exclusief samengesteld uit eersteklas grondstoffen van de short circuit. Dankzij het hoge gehalte aan vitaminen en mineralen van zeer hoge kwaliteit (Hyper-assimilable) bevat het alles wat het oude paard nodig heeft voor zijn evenwicht en welzijn, terwijl het zijn vorm en vitaliteit behoudt. Bleu-Roy Senior kan ook nat zijn voor paarden met kauwmoeilijkheden.

Bekijk productblad

Hoe kunnen wij u helpen?

Hebt u advies nodig? Wij staan tot uw beschikking om u te informeren en u te helpen het juiste voedsel of product te kiezen dat het beste bij uw paard past.

    Door dit formulier te zenden, gaat u er akkoord mee dat Bleu-Roy de verzamelde gegevens onderhoudt en gebruikt om uw verzoek te verwerken

    .