Voorstelling

Bleu-Roy, voor jullie paarden

We beheren met passie de voeding en de verzorging van jullie paarden.

Onze missie

Van paarden te houden is een manier van leven. Net als jullie zijn onze dagen vol met paarden. We delen dezelfde passie en zorgen voor hun welzijn. Bleu-Roy begeleidt u dagelijks met producten met respect voor hun ware aard.

Onze waarden

Een team van gepassioneerde mensen
Alle leden van Bleu-Roy en onze partners zijn gepassioneerd over hun beroep en over paarden… En het is te zien!

Top kwaliteit producten
De kwaliteit van de grondstoffen staat voor ons voorop. Onze formules zijn niet aangepast aan hun kosten. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en bewezen effectief te zijn. Onze ambassadeurs gebruiken ze dagelijks met succes.

De korte keten heeft prioriteit
We bevoordelen partners die geografisch gezien dichtbij zijn, evenals grondstoffen van de korte ketel zoveel mogelijk.

Ervaring en expertise
Ons team en onze partners hebben allemaal diepgaande kennis van paarden en zijn experts op hun respectieve expertisegebieden.

Een flexibel aanbod
De grootte van onze structuur stelt ons in staat u een persoonlijke service te bieden die tot de ontwikkeling van op maat gemaakte producten kan gaan.

Persoonlijk advies
We zijn makkelijk te bereiken en luisteren naar u om u te helpen.

Vertrouw ons
Het vertrouwen van onze klanten en werknemers is een schat. Elke dag proberen we het te versterken door onze strengheid in alle aspecten van ons bedrijf.

Ons verhaal

2014 | Ondernemingsgeest
Xavier en Aurélie zijn altijd gepassioneerd over paarden en ruitersport geweest en hebben het verlangen gehad om zich in de ruitersector te ontplooien. Het combineren van werk en passie, een waanzinnige droom die zich in 2014 materialiseert.

2015 | Oprichting van het merk Bleu-Roy
Xavier en Aurélie, respectievelijk verkoopvertegenwoordiger en grafisch ontwerper, hebben hun krachten gebundeld om het merk Bleu-Roy te creëren. Creëeren een impactvol merkimago, kiezen producten en formules met respect voor paarden, ontwikkelen het distributienetwerk… Het avontuur begint en Bleu-Roy maakt zijn verschijning op de Waalse markt.

2016 | Een team van ambassadeurs
Om Bleu-Roy bekend te maken hebben we onszelf omringd door ruiters die overtuigd zijn van ons merk, die onze waarden delen: Respect voor hun paarden, positief, welwillend en veelbelovend! We onderhouden een vertrouwensrelatie op basis van uitwisseling, delen en wederzijdse hulp.

2017 | Distributie gaat verder
Bleu-Roy begint zich bekend te maken. Steeds meer van jullie vertrouwen op ons. Ons distributienetwerk en onze webshop breiden zich uit om u een optimale service te bieden.

2018 | Onze catalogus groeit
Ons assortiment producten strekt zich onder meer uit tot onze mengsel Gastro Protect, een voedsel dat speciaal ontworpen is voor paarden die gevoelig zijn voor de maag en die maagzweren hebben. De B-Gastromix, een voedingssupplement in poeder voor het comfort van de maag, maakt ook zijn verschijning om u een compleet gamma aan te bieden voor het dagelijks en tijdens de wedstrijden beheer van deze gevoelige paarden.

2019 | Natuurlijke producten voor uw paarden
Ons productassortiment strekt zich verder uit dankzij onder andere de komst van nieuwe vloeibare producten, waarvan de belangrijkste eigenschap de kruidensamenstelling is.

2020 | Textiel in samenwerking met J&Joy
Je draagt graag de kleuren van Bleu-Roy. Daarom creëerden we in 2020 een 100% Bleu-Roy kledingcollectie, gemaakt door het Belgische merk J&Joy. Een jas, een body warmer en een polo die kwaliteit, soberheid en elegantie combineren. U vindt ze in de Fan Zone.

2021 | Specifieke voeding
Er worden twee nieuwe voedselformules aan ons assortiment toegevoegd: Bleu-Roy No Stress, voor paarden die dagelijks worden gestrest en Bleu-Roy Breed, voor fokpaarden.

2022 | Het beste is nog te komen
Bleu-Roy blijft evolueren en we hebben nog steeds veel projecten in gedachten… Blijf op de hoogte van onze nieuwe producten!

Het Bleu-Roy team

Wij staan
tot uw dienst om u te adviseren

Aurélie Charlier
Aurélie Charlier
Co-founder
Xavier Snackers
Xavier Snackers
Co-founder
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Advies, tips, info, nieuws, promo’s… Vergeet Bleu-Roy news niet te bekijken!