Een vitaminekuur

Hier vindt u onze voedingssupplementen om de vitaminen- en mineraalbehoeften van uw paarden in evenwicht te brengen.

B-Fit

Supplementen in poeder rijk aan vitaminen en spoorelementen. Vitaliteitsbehandeling in geval van een val van vorm of om te helpen de staat te herstellen. Het brengt de behoefte aan vitaminen en mineralen opnieuw in evenwicht. Het stabiliseert de darmflora en verbetert de spijsvertering. Rijk aan pre- en probiotica. Het neemt ook deel aan de ontwikkeling en groei van veulens.

Bekijk productblad

B-Optimine

Voedingssupplement in korrels. Geconcentreerde mineralen, B-Optimine is gemakkelijk te assimileren en is ideaal voor paarden die weinig of geen geconcentreerd voedsel ontvangen, of voor paarden in een slechte conditie zijn. Het is ook een aanvulling op het rantsoen van fokmerries uit de 9e maand en tijdens de lactatie. Het bevordert de groei van veulens.

Bekijk productblad

B-Balancer

Mineraal- en vitaminesupplement (MVS) van hoge kwaliteit. Dekt alle behoeften van minerale zouten, spoorelementen en vitaminen die essentieel zijn voor de goede gezondheid van paarden. Het brengt de rantsoen weer in evenwicht en compenseert tekortkomingen. Geschikt voor alle paarden.

Bekijk productblad

Hoe kunnen wij u helpen?

Hebt u advies nodig? Wij staan tot uw beschikking om u te informeren en u te helpen het juiste voedsel of product te kiezen dat het beste bij uw paard past.

    Door dit formulier te zenden, gaat u er akkoord mee dat Bleu-Roy de verzamelde gegevens onderhoudt en gebruikt om uw verzoek te verwerken

    .