In de kleuren van Bleu-Roy

Bleu-Roy Clothes

Een 100% Bleu-Roy kledingcollectie, gemaakt door het Belgische merk J&Joy. Een jas, een body warmer en een polo die kwaliteit, soberheid en elegantie combineren.

De polo

In technisch en ultra-ademend materiaal is het ideaal voor het beoefenen van sport of voor degenen die zich graag goed voelen in hun kleding. Val voor zijn sobere en elegante look en voor zijn slanke ontwerp, een nette look in elk detail.

De body-warmer

Dit ingetogen en elegante mouwloze jack is strak en licht om te dragen. Het is ideaal voor de praktijk van de sport of voor degenen die graag goed voelen in hun kleding. Met zijn prachtige Black Iris-kleur en slanke ontwerp kiest u voor een nette look in elk detail.

De jas

Het Bleu-Roy jas is waterdicht en winddicht, sober, elegant en technisch. Het is ideaal voor buitensporten of voor degenen die zich graag goed in hun kleding voelen. Met zijn prachtige Black Iris-kleur en slanke ontwerp kiest u voor een nette look in elk detail.

Pakketten

Omdat we weten hoe moeilijk het is om te kiezen, profiteert u dankzij onze pakketten van gereduceerde prijzen op de Bleu-Roy kledingcollectie!