Geef hem een drainagekuur

Waarom is het nuttig om één of twee keer per jaar een drainagekuur voor uw paard uit te voeren? Afval en toxines worden op natuurlijke wijze afgevoerd door de lever en de nieren. Echter, wanneer het lichaam van het paard het vermogen heeft bereikt om deze te behandelen, verzamelen deze afvalstoffen en toxines zich en kunnen veel gezondheidsproblemen veroorzaken. Het doel van een drainagekuur, ook wel detoxkuur genoemd, is daarom het lichaam te ondersteunen en deel te nemen aan de eliminatie van deze afvalstoffen en toxines. Een detoxkuur wordt aanbevolen voor seizoenswisselingen en vooral in het begin van de lente, wanneer de paarden terug naar het gras gaan en wanneer  het gras rijk is.

L-Detox

Vloeibaar product. Natuurlijke detox kuur op basis van 5 plantenextracten (Mariadistel, paardenbloem, gember, rozemarijn en brandnetel). Ondersteunt de lever en de bloedsomloop, en bevordert de afbraak van gifstoffen. Kuur van een maand.

Bekijk productblad

Hoe kunnen we u helpen?

Hebt u advies nodig? Wij staan tot uw beschikking om u te informeren en u te helpen het juiste voedsel of product te kiezen dat het beste bij uw paard past.

    En envoyant ce formulaire, vous acceptez que Bleu-Roy mémorise et utilise les informations collectées afin de traiter votre demande

    .