Voor een beter herstel

Heeft uw paard geen weerstand tegen inspanning of heeft het probleem zich te herstellen? Is het stijf, pijnlijk na de wedstrijden? Bleu-Roy adviseert u over de verschillende oplossingen voor een paard goed in zijn huid en sneller beschikbaar.

B-Strong

Supplement in poeder voor spieren en fysieke prestaties van het paard. Kan worden gebruikt als basiskuur voor de ontwikkeling van de spieren of om het herstel te verbeteren, verminderen de pijn en de spiervermoeidheid.

Bekijk productblad

B-Boost

Doos met 5 “2 in 1” applicators: extra energiestoot tijdens intensieve inspanning en uiterst krachtig hulpmiddel bij herstel. Helpt het paard melkzuur te elimineren. Vermindert het risico van vermoeidheid of spierstijfheid.

Bekijk productblad

B-Electrolytes

Aanvullend voeding in poeder. Compenseert het verlies aan water en mineralen en hydrateert het paard zodat het terug fit wordt. Aanbevolen in geval van intensieve inspanning, veel zweten of bij hoge hitte.

Bekijk productblad

B-Electro Compact

Dos met 5 vochtherstellend applicators. Makkelijk toe te dienen. Ideaal voor paarden die moeilijk de poeder eten of wanneer de tijd kort is (wedstrijden…). Stimuleert het paard drinken en brengt de reserves aan minerale zouten terug.

Bekijk productblad

L-Electrolytes

Vloeibaar supplement. Hydrateert en brengt de reserves aan minerale zouten terug. Rijk aan vitamine C: het bevordert de kwaliteit van de herstel dankzij zijn antioxyderende eigenschappen. Zeer smakelijk en dus makkelijk toe te dienen. Appelsmaak.

Bekijk productblad

Hoe kunnen wij u helpen?

Hebt u advies nodig? Wij staan tot uw beschikking om u te informeren en u te helpen het juiste voedsel of product te kiezen dat het beste bij uw paard past.

    Door dit formulier te zenden, gaat u er akkoord mee dat Bleu-Roy de verzamelde gegevens onderhoudt en gebruikt om uw verzoek te verwerken