-    -  Quentin Lambotte

Quentin Lambotte

Naam: Lambotte
Voornaam: Quentin
Geboortedatum: 07/06/1983
Discipline: Jumping 2*

Quentin werd op een paard geboren. Gedurende al zijn jeugd, nam hij als amateur deel aan veel wedstrijden. In 2001 begon hij aan de Koninklijke militaire school waar hij als beroepsofficier afstudeerde. Tijdens zijn studies, was Quentin lid van het nationale militaire jumping team. Hij was trouwens militaire Belgische kampioen paardrijden en heeft ook aan militaire wereldkampioenschap deelgenomen.

In 2009, Besloot hij het leger te verlaten om, samen met zijn vrouw Amelie, zijn eigen handel – en waarderingsstal op te richten. Dankzij enkele heel goede paarden die eigenaren toe hem toevertrouwden, kon Quentin heel snel aan internationale 2 sterren niveau proeven deelnemen.

Quentin en Bleu-Roy:

Voeders:

Quentin werkt met drie verschillende formules van Bleu-Roy.

De Basic in korrels voor paarden die afgericht worden of die een warm temperament hebben. De Active in korrels voor paarden die intensief werken. De Gastro-Protect voor paarden die een gevoelige maag hebben en die intensief werken.

Supplementen:

Quentin gebruikt voornamelijk:

  • B-Gastromix: « Dagelijks voor mijn hoofd merrie In The Mood (op advies van mijn vearts) en tijdens de wedstrijden voor mijn andere paarden om de maagzweren te voorkomen wanneer ze gestresseer worden door een verandering van omgeving. »
  • B-Strong: « Om paarden te helpen herstellen tijdens wedstrijden die een aantal dagen duren. »
  • B-Boost: « Samen met de B-Strong. »
  • B-Flex: « Om de pezen en de gewrichten te ondersteunen. »
  • B-Electrolytes: « Tijdens het seizoen, wanneer het heel warm is. »
  • B-Fit: « Om paarden in topvorm te houden. »
  • B-Calm: « Om gestresseerde paarden te helpen ontspannen. »