Naam: Lombard
Voornaam: Vanina
Geboortedatum: 03/04/2000
Discipline: Jumping 3*  / 150 cm

Vanina Lombard

Ik heb al sinds mijn geboorte in CSO en paarden gezwommen, en mijn ouders zeggen dat ik mijn kont op een paard had voordat ik zelfs maar kon lopen.

Ik werd opgevoed in een omgeving die volledig georiënteerd was op paard en Jumping: mijn ouders zijn professionele ruiters, mijn grootvader Raymond Lombard meermaals kampioen van België en lid van het Belgische Olympische team in Stockholm, mijn neef en peetvader François Mathy Junior een van de beste Belgische ruiter van onze generatie… Dus ik kon nauwelijks een kant van een carrière missen als pro-ruiter.

Dus begon ik heel jong te rijden, toen ik 9 was, begon ik de wedstrijden met mijn pony’s.

Heel snel gaat ik in de paardencategorie en neem ik deel aan Children wedstrijden.

In 2013 won ik het Children kampioenschap met mijn merrie Coccinelle Z.
In 2014 werd ik lid van het Belgische Children team dat mij in staat stelde deel te nemen aan mijn eerste Nation Cup (Arezzo IT, Bonheiden BE).
In 2016 verdien ik degene die mij zeker de meest Venus des Bois zal brengen. Na haar 3 jaar te hebben getraind, bood ze me mijn eerste Grand Prix 2* 145/150.
In 2021 brengt het me naar de 3e plaats van de begeerde Young Rider Belgische kampioenschap.
In 2022 eindigden we in veel Longines Ranking proeven en overwinningen in de Grand Prix Gold League. Ik leid nu een stal van 20 sportpaarden met mijn ouders.

Vanina gebruikt voornamelijk: